למרבה הצער בישראל של שנת 2018 דחיית תביעת סיעוד בתום ההליך הראשוני היא כמעט עניין צפוי. מי שיקליד בגוגל את המילים 'התמודדות תביעות סיעוד' ימצא עשרות תוצאות שיפנו אותו לעו"ד דחיית תביעות סיעוד. זה לא מקרי שעורך דין דחיית תביעות סיעוד הפך לתחום התמחות פופולרי.
לא להתפשר בבחירת עו"ד תביעות סיעוד
בכל רגע נתון יש אלפי משפחות בישראל שנמצאות בתהליך התמודדות תביעות סיעוד, רובן פונות בשלב כזה או אחר לייעוץ משפטי והחוכמה היא למצוא את עורך דין דחיית תביעות סיעוד המתאים ביותר. כאמור, ההיצע גדול, אבל כשזה מגיע למקצוענים שיודעים כיצד לזרז הליכים, לשכנע את חברת הביטוח לוותר על ההליך המשפטי או לסכם פשרה שתשתלם ללקוח, המבחר פחות גדול ממה שהייתם מצפים.
ההמלצה שלנו: כשזה מגיע לבחירת עורך דין בסיטואציות של 'התמודדות תביעות סיעוד' – אל תתפשרו! חפשו עורך דין שבאמת יביא לכם ערך מוסף ויחסוך לכם זמן, כסף והרבה עוגמת נפש. איך עושים את זה? ישנם כמה קריטריונים שכדאי לשים לב אליהם אבל בגדול זה מסתכם במקצועיות, ניסיון ואנושיות.
כך תזהו את המומחה
שימוש נכון ברשת יעזור לכם לגלות את התשובה. אחרי שהקלדתם 'התמודדות תביעות סיעוד' מקדו את החיפוש בעורך דין שפעם קיבלתם עליו המלצה. אם טיפול בדחיית תביעות סיעוד זה תחום עיסוקו המקצועי זה יקפוץ. אחרי שיטוט נוסף תגלו אם הוא מוצלח – לקוחות מרוצים ולא מרוצים כאחד נוטים להשאיר עקבות ברשת. חפשו אותן בפורומים ודפי פייסבוק. תסננו בקצוות ומהר מאוד תבינו אם יש לכם עסק עם מקצוען אמיתי או לא.
אבל אל תחליטו לפני שתשוחחו עמו. כימיה בינאישית היא פקטור חשוב במצבים כאלה. אם תביעת סיעוד עומדת על הפרק, סביר להניח שאתם או אחד מיקיריכם נמצאים בסיטואציה לא פשוטה. לכן, לכו רק עם עורך דין שאתם באמת יכולים לסמוך עליו.
אנחנו ממליצים על עורך הדין רועי לייכטמן שמתמחה בתביעות סיעוד ובליטיגציה אל מול חברות הביטוח.
למידע נוסף על 'התמודדות תביעות סיעוד':